Sponsorer - topp
20. mars 2021113 dager igjen

Info til påmeldtte deltakere HovdenTour 2020

HovdenTour 2020 ble avlyst. Til dere som var påmeldt skal denne informasjonen ha blitt sendt til dere på e-post. 2.april. 

Overføre startkontingenten til neste års arrangement.

Da trenger du ikke foreta deg noe nå, i løpet av november 2020 vil du få en mail med kode slik at du kan melde deg på arrangementet i 2020.

 

Ingen refusjon av startkontingenten, donasjon.

Dersom man ikke ønsker å få refundert startkontingente, velger man doner beløpet. Dette vil være et sjenerøst bidrag til HovdenTour for å begrense underskuddet i forbindelse med HovdenTour-Avlyst. 

 

50% refusjon av startkontingenten

Dersom du ønsker 50% refusjon av startkontingenten må du oppgi kontonummer på nettsiden oppgitt under. Frist for å kreve refusjon er 30. april 2020. 

 

Utbetalingene vil bli utført etter det, og innen 31. mai. 

Innlogging

Hvis du har glemt passordet så trykk på lenken «Glemt passord?» og skriv inn e-post adressen angitt over. Du vil så få en epost med lenke for å tilbakestille passordet. Hver oppmerksom på at det kan være flere profiler som er knyttet opp mot e-post adressen, påse at du da velger korrekt profil med oppgitt brukernavn over. 

 

Trykk her for å kreve refusjon eller gi donasjon

 

Du går så til fanen «Faktura» og velg fakturaen som gjelder HovdenTour-Avlyst. Trykk så på knappen «Søk om refusjon eller donasjon». 

Vi takker for at dere viser forståelse for situasjonen, og benytter anledningen til å oppfordre alle til å følge helsemyndighetenes råd for å redusere spredningen av smitte. 

Til slutt ønsker vi velkommen til HovdenTour 20.mars 2021. 

 

Med vennlig hilsen

HovdenTour


[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE