Sponsorer - topp
5. april 2025290 dager igjen

Her kommer litt infor om Hovdentour 2024

Hei velkommen til Hovdentour 2024. Mange har også i år meldt seg på og over 1500 stk vil delta.

Som dere alle vet så har løypene blitt lagt om pågrunn av reinsdyr. Dette har ført til at en del skilting av KM kan være feil i forhold til hva slag løype dere går. 10 km, 22 km og 42 km har sine skilter for hvor langt en har gått. I den nye løypa vil deler av løypene i større grad gå samme sted enn tidligere. Dermed kan antall km være feil for enkelte av løypene. Dette håper vi at folk har forståelse for.  Ellers er løypene godt merket og det skal ikke være mulig å gå feil. Den nye løypa til Bjåen (42 km ) har mange litt unaturlige svinger. Løypa ligger i et myrområde og det er derfor mange pytter og våte partier som en må svinge rundt.

I morgen er det meldt noe vind. Dette kan medføre at løypa kan blåse igjen. Løypemaskinen må kjøre ut fra start i god tid før starter ettersom den kjører fra 10-12 km/h. Vi har 2 løypemaskiner som er i bruk i morgen.

Alle deltakere som skal gå 22 og 42 km skal ha sekk. Vi anbefaler også de som går 10 km å bruke sekk. I sekken skal det være vintett tøy som jakke og bukse. Konkurranseklassen skal ha 3 kg i sekken sin

Deltakermerket kan hentes på rennkontoret for de som har bestilt dette. Det er 1/3 premiering i konkurranse klassen. Premie hentes her også på rennkontoret. 

Vi minner også alle om at det er afterski i målområdet med mulighet for å kjøpe mat. Det er gratis suppe i målområdet til alle deltakere. Andre kan kjøpe suppe til 40.- kr

Mvh

God tur.

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE