Sponsorer - topp
5. april 2025290 dager igjen

Hovden Sportsklubb og Bykle IL skal fra 27-30.mars 2025 arrangere NM i langrenn på Hovden. Dette er det som langrennsfolket kaller for NM del 2 og det er 10 og 50 km for menn og 5 og 30 km for kvinner på dette NM. Vi håper også at det skal være sprint stafett på Hovden.

Dette vil si at alle de største skiløperne vil komme til Hovden for å konkurrere disse dagene. Sist det ble arrangert et NM på ski i Agder var i 1994 når Vegårdseid arrangerte NM. Det vil også være mange juniorer som er med og deltar på NM i tillegg til alle seniorer. Dermed vil det være ca 800 deltakere på plass på Hovden. Det vil totalt med støtteapparat være ca 14-1500 stk. Det vil i tillegg også være en del andre tilreisende som kommer til et NM. Vi håper også at det skal være mye publikum som kommer til Hovden for å se på raske skiløpere som suser rundt i løypene.

Vi som arrangør trenger hjelp.

Om DU har hytte i Bykle kommune og har mulighet for å leie denne ut er vi som arrangør veldig interessert i dette. Ta derfor kontakt med Roar Hjelmeset på roar@hovdentour.no. Da avtaler en videre priser og andre utleie vilkår.

Har du mulighet til å være frivillig på NM trenger vi som arrangør hjelp. Det kan være mange ulike oppgaver vi trenger hjelp til. Men har dere ønske må dere selvsagt også melde inne dette. Vi trenger løypevakter, parkeringsvakter, hjelp i start og målområdet, kiosk, rennkontor. Dere som er frivillig får en jakke og lue pluss en opplevelse i å bidra i lokalsamfunnet på Hovden. Vi trenger hjelp konkurrasne dagene men vi trenger nok også hjelp både i forkant og etterkant av NM.  Har du et ønske om å bidra kan dere ta kontakt med roar@hovdentour.no

NM Hovden hjemmeside 

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE