16. mars 2019243 dager igjen

"HovdenTour er vinterens største høydepunkt for  friluftslivsnytere!"

Vi innrømmer det - vi blir smigret av skryt :) Her deler vi noe av det folk sier om HovdenTour.
I spørreundersøkelse til deltakerne etter HovdenTour spør vi hva de er mest fornøyd med. Her er noen av svarene vi har fått:

"Hyggelig stemning - ikke så stramt og stivt som andre turrenn. Lokalt tilsnitt med mye dugnad fra lokale var trivelig. Proft opplegg fra påmelding til afterski."


"Den innsats Hovden-folket legger ned i dugnad gir energi. Etter-renn delen er dere best på. Masse folk og steder å dra. Topp kvalitet på løyper og alt sånt teknisk."


"Naturen - flott løype. Arrangørene var svært hyggelige. God shuttle service. Et jovialt og folkelig preg. Jeg har deltatt på Birken 15-20 ganger, men kommer nok til å satse på Hovden fremover."


"Likte godt størrelsen på rennet og organiseringen. Synes det er bra med "mindre renn" sammenlignet med Birken og de andre "store", da terskelen er lavere for å delta."


"God stemning blant folk i og utenfor løypa - hyggelige og hjelpsomme folk på drikkestasjoner - inkluderende for mange. Et meget flott og positivt arrangement!"


"Jeg har tidligere gått renn som Birken, Vasaloppet, Marcialonga, Vestergyllen m.fl. HovdenTour er herved min nye favoritt etter årets debut for min del."


"Jeg føler at alle som bidrar med rennet har en inkluderende og imøtekommende oppførsel ... alt fra parkering til personer på drikkestasjonene. De som har laget spor har virkelig fått det til. Er veldig fornøyd med at dette er et klassisk renn."


"Egentlig hele pakka. Hyggelig service ved henting av startnummer, flott trasé og utrolig god stemning. I alt en fantastisk opplevelse. Gjentas selvsagt i 2018. Godt jobbet alle sammen."


TUSEN TAKK TIL ALLE DERE FLOTTE DELTAKERE!

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE