Sponsorer - topp
19. mars 202250 dager igjen

Åpningstider for rennkontor kommer senere

Vi oppfordrer alle som bor på Hovden på renndagen om å la bilen stå ved hytta/ leiligheten. Ta turen til fots enten direkte til start.

Det er ingen parkeringsmuligheter ved startområdet.

Det vil være mulig å bli sluppet av med bil i startområde.

En kan parkere bil i målområdet.


Det vil ikke være Shuttlebusser på årets HovdenTour

Det er mulighet for å levere inn overtrekkstøy i tilhenger ved start. Dette legges i poser som merkes med startnummer, og transporteres til rennkontoret ved mål der det kan hentes.


Det er ingen dusjmuligheter på Hovden Grendehus dette pga Covid 19. 

Hovden Badeland holder åpent (billett må kjøpes).


Når du meldte deg på til HovdenTour fikk du bekreftelse per e-post der det står innloggingsinformasjon. 

Alle kan selv logge inn og endre for eksempel navn eller forventet tidsbruk. Dersom du ønsker å endre fra 22 km til 42,5 km må du betale et mellomlegg. Endrer du motsatt vei får du ikke refundert mellomlegget.

Link til påmelding

Dersom du har glemt innloggingsinformasjon kan du legge inn e-postadresse for å få tilsendt dette på ny.


Klær og annet utstyr som eventuelt blir funnet i løypa eller rundt start og mål bes om å bli levert inn til rennkontoret. Gjenglemt utstyr kan hentes søndag kl. 10:00 - 12:00. 14 dager etter rennet blir gjenglemt utstyr gitt bort til veldedig formål.


Etter målgang får alle deltakere servert saft og sjokolade. Pga Corona vil det ikke være noe annen matservering i målområde 


Resultater blir fortløpende offentliggjort på nettsiden og på nettbrett på Hovden grendehus. Alle deltakere som har registrert mobilnummer ved påmelding får egen tid som sms.


Det er morsomt med liv langs løypa, og få begrensninger for publikum. Der det er sperret for publikum vil det være markert med skilter og/ eller sperringer. Ellers oppfordrer vi publikum til å vise hensyn til deltakere i rennet, spesielt der man går i løypa mot fartsretning for rennet.


Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
SAMARBEIDSPARTNERE