Sponsorer - topp
25. mars 202349 dager igjen

Hovdentour arrangerer flere og flere konkurranser/mosjonsløp. Fredag 3.februar arrangerer vi et kveldsrenn på Hovden. Hodelykt vil være en fordel og rennet er i klassisk stil. Det vil være fakler rundt løypa. Er vi heldig kan det også være måneskin ettersom det er fullmåne 2 dager senere. 

Hovden Moonlight Klassisk er et kveldsløp med fakler rundt løypa og det forventes at deltakerne bruker hodelykt på løpet. Alle i konkurranse klassen, damer og menn går 10 km. De som ønsker å ta turen i trim klassen kan velge om de går 6 km eller 10 km. Løpet starter klokka 19:00 på kvelden og er vi heldige kan det bli måneskinn om det er klarvær. Start og målområdet er ved Tusseland som er barneområdet ved Hovden Skisenter. Løypa er en ganske flat løype som går rundt et område som heter Vidmyr. 

Meld dere på her

                              

Kart over løypa som skal brukes. Start er ved skisenteret. første km er den samme både som start og avslutning. Så går man en runde på 4 km i tillegg. Konkurranse klassen går denne runden på 4 km 2 ganger pluss start og avslutningen. 

Skal du til Hovden på hytta fredag 3.februar vil det være en fin start på helga og ta en tur rundt Vidmyr løypa med fakler rundt løypa. Det er deltaker premie til alle deltakere. Vi håper at mange ønsker å ta turen i trim klassen men vi har også fine premier i konkurranse klassen for både damer og herrer.

Klasseinndeling og start avgift

Konkurranse klasse over 17 år150 kr

Konkurranse klasse under 17 år 120 kr

Trimklasse med tidtaking  120 kr

Trimklasse uten tidtaking 100 kr

Trimklasse uten tidtaking under 15 år 50 kr

Det kommer lisens i tillegg til disse prisene. Engangs lisens i konkurranse klassen koster 150,- kr mens lisens i trimklassen koster 65,- kr. Melder du deg på i trimklassen med tid er resultatlisten rangert i alfabetisk rekkefølge. i trim klassen kommer navnet oppført som deltatt.  

Trimklassen starter fra klokka 19:10 til 20:10. Det vil være mulig å melde seg på løpet på rennkontoret på fredag 3.februar. De som skal gå konkurranseklasse og trimklasse med tid har påmeldingsfrist torsdag 2.februar klokka 20:00.

Trimklasse med tidtaking starter samtidig som konkurranseklassen. 


Premiering 

1 plass i dame og herre klasse er 1500 kr

2 plass i dame og herre klasse er 1000 kr

3 plass i dame og herre klasse er 500 kr

Alle som stiller til start får lue og noen andre småting før start. Det vil også være andre trekke premier som vil bli utdelt etter løpet.   Etter mål er det varm saft. Det er også mulig å stikke innom Offpiste ved alpinsenteret og kjøpe diverse forfriskninger.

Rennet er i klassisk stil


Påmelding åpner torsdag 19.januar

link til påmelding her


 

[Tilbake]
Generalsponsor
Hovedsponsorer
Sponsorer
Støttespillere
SAMARBEIDSPARTNERE